Holtpont

Az Alcon Entertainment legújabb veszett tempójú akció thrillerje, amelyben néhány rendkívül szokatlan bűntényt követően a fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah beépül egy csapat adrenalin függő élsportoló közé. A férfi életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy az elképesztő bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi és őrült bandája áll. A film lélegzetelállító mutatványaival felvonultatja a világ ikonikus extrém sportolóit (bázisugrás, szörf, motocross, snowboard, skydiving).

A film főbb szerepeiben Édgar Ramírez (Zero Dark Thirty – A bin Laden-hajsza, A Bourne-utimátum, Carlos), Luke Bracey (G.I.Joe: Megtorlás, November Man), Ray Winstone (Noé, A tégla), Teresa Palmer (Eleven testek) és Delroy Lindo (Szahara, Tolvajtempó), rendezője pedig Ericson Core (Legyőzhetetlen).

A film lenyűgöző mutatványait neves extrém sportolók hajtják végre, úgymint a szörfös Laird Hamilton, Sebastien Zietz, Makua Rothman, Billy Kemper, Billy Kemper, Brian Keaulana, Ahanu Tson-dru, Ian Walsh, Laurie Towner, Dylan Longbottom, Albee Layer, Bruce Irons, Tikanui Smith és Tuhiti Humani; a snowboardos Xavier De Le Rue, Louis Vito, Christian Haller, Lucas DeBari és Ralph Backstrom; a gördeszkás Bob Burnquist és Eric Koston; a motorkerékpáros Riley Harper és Oakley Lehman; a wingsuit kaszkadőr Jon Devore, Julian Boulle, Noah Bahnson, Jhonathan Florez és Mike Swanson.

Kisebb szerepekben feltűnik DJ Steve Aoki, Seth Troxler és a The Art Department, a sport kommentátor Sal Masekela.

Forgalmazó: Big Bang Media
A film bemutatója: 2015. december 31.

Leave a comment