Brigid Kemmerer: Storm- Vihar

stormturne

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Brigid Kemmerer Storm – Vihar című regénye, az Elementál sorozat első része. Ennek örömére a Blogturné Klub nyolc bloggere egy vendég bloggerrel kiegészülve bemutatja Becca és a négy testvér titkokkal és veszélyekkel teli kalandját!

2014. augusztus 15-től minden másnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

stormboritoKiadó: Könymolyképző, 2014
Fordító: Vallató Péter
Besorolás: YA (Young Adult), fantasy

Becca Chandler egyszer csak abban a helyzetben találja magát, hogy bármelyik fiút megszerezheti – bármelyiket, amelyiket nem akarja. Köszönhetően volt barátja hazug pletykáinak. Egy este kimenti Chris Merricket az iskola parkolójában zajló verekedésből. Chris más. Egészen más: uralja a vizet -a testvérei pedig a tüzet, a levegőt és a földet. Erősek. Veszélyesek. Halál fiai. És most, hogy ismeri az igazságot, Becca is. Nehéz titkot tartani, ha az életed van veszélyben. Amikor megjelenik az iskolában Hunter, a titokzatos új fiú, és kiderül, hogy kivételes tehetsége van a rossz helyen a rossz időben lenni, Becca eleinte azt hiszi, bízhat benne. Ám Hunter hamarosan összecsap Chrisszel, és Becca már nem is tudja, ki rejtegeti a legveszélyesebb titkot.

 

Brigid Kemmerer Interjú

Brigid Kemmerer: Elementál sorozatának 1 része a “Storm-Vihar” hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző kiadó gondozásában. Honnan jött a történet megírásának ötlete?
Első regényemet iskolás koromban írtam meg, 4 vámpírról szólt. A 20-as éveim elején kezdtem el komolyabban foglalkozni az írással, de kiadatás terén nem jártam sikerrel. Az áttörést az Elementál sorozat jelentette. Nem szerettem volna újabb vámpíros történeteket alkotni, ezert leültem és elgondolkoztam miről írjak: Az apokalipszis 4 lovasa, 4 levelű lóhere, Négy;négy;négy. Végül a 4 elem mellett döntöttem: tűz,föld,víz,levegő. Ki ne szeretné irányítani a 4 elemet?

Ki a kedvenc karaktered?
Kezdetben Gabriel volt,majd az idő múlásával Michael lett.

Milyen nehézségekbe ütköztél írás közben?
Sosincs elég óra egy nap.
Az írás az elég magányos elfoglaltság, ezért nincs társasági életem. Ez idő alatt, csak a férjem és a gyerekeim jelentik számomra a társaságot.

Üzensz valamit a magyar rajongóknak?
Nagyon boldog vagyok,hogy magyarul is megjelenik a könyv, remélem Ti is szeretni fogjátok. 🙂

 

Játék:

A történetben fontos szerep jut a különféle ásványoknak, ezért mostani játékunk során egy kis ásványvadászatra invitálunk Benneteket. Nincs más dolgotok, mint az egyes állomásokon található rövid leírás, valamint a hozzátartozó kép segítségével kitalálni, melyik kőre gondoltunk. Így esélyetek nyílik megnyerni a három nyereménykönyv egyikét!

Figyelem! Csak azon játékosok megfejtéseit tudjuk elfogadni, akik az összes kötelező feladatot megcsinálták!

Feladat:

1) Lájkoljátok a Vörös Pöttyös? Szeretem. és a Blogturné Klub facebook oldalát. (Kötelező!)
2) Fejtsétek meg, melyik állomáson melyik kő található, és írjátok be a nevét a rafflecopter megfelelő mezőjébe. (Kötelező!)
3) A Blogturné Klub blogján (www.blogturneklub.com) található keresztrejtvénybe írjátok be az ásványok nevét, hogy megkapjátok a pirossal kijelölt fősor megfejtését. (Kötelező!)
4) A kiadó csak Magyarország területén belül postáz!
5) Ha a nyertes 72 órán belül nem válaszol, automatikusan új nyertest sorsolunk!

a Rafflecopter giveaway

További állomások

08/15 Bibliotheca Fummie – Elementálok
08/17 Nem harap a… – Borítók & folytatások
08/19 Deszy könyvajánlója
08/21 Kelly Lupi olvas – Chris interjú
08/23 Dreamworld – Idézetek
08/25 Insane Life – Értékelés Dave-vel
08/27 Vendég blogger
08/29 Media Addict

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s